Valuta:
België

Verzenden & retouren

Verzending

Verzenden

Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij wereldwijd door DHL binnen 7-14 werkdagen voor levering van uw goederen aangenomen, uw afleveradres de vracht wordt verwacht in 3-5 werkdagen naar links komen.

Annuleer

Als u wilt uw bestelling te annuleren, moet u onmiddellijk contact met ons op. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de besteldatum. Verzenden Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.

Terugbetaling

Goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugbetaling als ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", de verzendkosten van het gehele zijn prijs van het product zal worden afgetrokken.

terugkeer

Indien binnen 7 dagen na ontvangst van uw goederen die u wenst te retourneren voor een terugbetaling, neem dan contact met ons op via live chat of e-mail. Goederen worden alleen geaccepteerd voor een terugkeer als ze niet zijn versleten, beschadigd of gewijzigd.

Als u vragen heeft van deze shippinginfo beleid, gelieve ons te contacteren.